Джъстин Блеър Човек
Брой мнения : 20 Join date : 26.05.2010 Age : 29
| Заглавие: Евритинг Ъбаут МиИи ;p Вто Юни 01, 2010 6:01 am | |
| Тааа казвам се Станислав, на 15 съм от Търговище. (приемам гости ;дд) Обичам, не обожовам музиката! Обичам също да излизам с приятели, да играя баскет, да вися пред компа и да чатя... и да, обичам дъжда ^^ Таа, ако имате въпросчета към мене, не се притеснявайте да питате! ;) | |
|
Самър Далас Админ
Брой мнения : 110 Join date : 26.05.2010 Age : 29 Местожителство : Бургас
| Заглавие: Re: Евритинг Ъбаут МиИи ;p Вто Юни 01, 2010 6:20 am | |
| | |
|
Джъстин Блеър Човек
Брой мнения : 20 Join date : 26.05.2010 Age : 29
| Заглавие: Re: Евритинг Ъбаут МиИи ;p Чет Юни 03, 2010 1:01 am | |
| - Самър Далас написа:
- Здрасти,адаш! Йо ;p
1.Какво правиш? Хммм слушам музичка и драскаме в скайпа... 2.Как си? Както винаги, супер! ^^ 3.Какво мислиш за чорапите? Ем... нищо... ;дд 4.Добър приятел ли си с...възглавницата? Ооо да, ставам с нея, заспивам с нея... ;дд 5.Обичаш ли снега? Нем, повече дъждът ^^ 6.Някога ял ли си суши? Да веднъж, но не ми хареса... 7.Писнало ли ти е от депресирани хора?ХД Хммм... ами от депресирани заради глупости хора, да. Иначе не... 8.По колко време висиш пред компа? Ммм средно по около 6-7 часа дневно (в някой случаи повече, а в някой по-малко 9.Иска ли ти се да удушиш някого? Ммм в момента не ;дд 10.А да му откъснеш главата? Еее... нем... 11.Как измисляш толкова яки стихове? Хъх... като ми дойде музата, която през повечето време е в летаргия ;дд 12.Какво е мнението ти за тъпите хора? Ами без тях нямаше да е толкова забавно в даскалУ ;дд 13.А има ли остри? Има... ;дд 14.Абе...ти остриш ли си моливите? Хммм рядко ;дд 15.Обичаш ли да скачаш като заек? Хах, не... 16.А като газела? Нем... 17.Въобще...обичаш ли животни? Дам.. ;д 18.Мнението ти за тази емотиконка- ? Депрес маниа ;дд 19.Ще се жените ли с Цвета? ;дд Забави малко ;дд 20.Ако да-може ли да бъда кума? Ти ще си първа в списъка ми ;дд
Е,това е моята порция умопомрачителни въпроси. Приятно отговаряне. Чакам още ;p | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Евритинг Ъбаут МиИи ;p | |
| |
|